Verzendkosten

Voor het bezorgen van onze bestellingen maken wij gebruik van expeditiebedrijf van Eck. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het vervoer van lengtegoed. Dankzij het gebruik van een track and trace systeem zijn wij te allen tijde op de hoogte van de status van de lopende bezorgingen. Voor het transport van grotere partijen maken wij gebruik van een zogenaamde kraanwagen.

Tijdens het bestellen zal er automatisch uitgerekend worden wat het transporttarief zal zijn. Standaard kunt u er vanuit gaan dat voor Nederland een tarief gehanteerd wordt van € 25,- en voor België een tarief van € 39,95.

Staffel:
1 Bundel  € 25,00
2 Bundels  € 30,00
3 Bundels  € 35,00
4 Bundels  € 40,00
5 Bundels  € 45,00
6 Bundels  € 50,00
7 Bundels  € 55,00
8 Bundels  € 60,00
9 Bundels  € 65,00
10 Bundels € 70,00

Voor grote opdrachten adviseren wij u om het contactformulier in te vullen met het verzoek om een passende aanbieding voor u te maken.

Afhalen

Wanneer u uw bestelling wenst af te halen, kunt u dit tijdens het afrekenen aanvinken. Zo betaald u geen verzendkosten. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak, met voorkeur kunt u uw bestelling op zaterdag ophalen (de overige dagen/avonden in overleg).

Retourneren of ruilen

Het is mogelijk om het product, mits ongebruikt, onbeschadigd en in orginele staat, te retourneren of te ruilen Wij storten het door u betaalde bedrag retour of maken met u een afspraak omtrent het ruilen van de producten. Tevens is het mogelijk om uw bestelling binnen 7 dagen te retourneren. Wij zullen het volledige orderbedrag binnen 30 dagen aan u terugbetalen.

Het terugsturen van uw bestelling(en) is geheel op eigen kosten.

Garantie

U heeft garantie op de door u bestelde producten. Mocht u hierop een beroep willen doen dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de oorzaak zullen wij een passende oplossing met u zoeken.

Prijsverhogingen

Mochten er nadat u uw bestelling geplaatst hebt een prijsverhoging plaatsvinden, dan heeft u het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.