Verzendkosten

Voor het bezorgen van onze bestellingen maken wij gebruik van expeditiebedrijf van Eck. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het vervoer van lengtegoed. Dankzij het gebruik van een track and trace systeem zijn wij te allen tijde op de hoogte van de status van de lopende bezorgingen. Voor het transport van grotere partijen maken wij gebruik van een zogenaamde kraanwagen.

Verzendkosten Nederland

Splitbamboe en bindmateriaal: 3,95 euro
Alle bamboestokken, bamboepalen, bamboe bouwpakketten en matten t/m 2 meter: 19,95 euro
Alle bamboestokken, bamboepalen, bamboe bouwpakketten en matten vanaf 2 meter: 26,95 euro

Verzendkosten België

Splitbamboe en bindmateriaal: 9,95 euro
Alle bamboestokken, bamboepalen, bamboe bouwpakketten en matten t/m 2 meter: 29,95 euro
Alle bamboestokken, bamboepalen, bamboe bouwpakketten en matten vanaf 2 meter: 44,95 euro

Voor grote opdrachten adviseren wij om het contactformulier in te vullen met het verzoek om een passende aanbieding te maken.

Levertijden

Wij streven naar de onderstaande levertijden: 

Nederland: 1 á 2 werkdagen 
België: 2 á 3 werkdagen 

Afhalen

Wanneer je een bestelling wenst af te halen, kunt je dit tijdens het afrekenen aanvinken. Zo betaald je geen verzendkosten. Na het plaatsen van een bestelling, nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Retourneren of ruilen

Het is mogelijk om het product, mits ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat, binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of te ruilen. Wij storten het betaalde bedrag binnen 30 dagen retour of maken met jou een afspraak omtrent het ruilen van het product.

Het terugsturen van een bestelling(en) is geheel op eigen kosten.

Garantie

Je hebt garantie op de door jou bestelde producten. Mocht je hierop een beroep willen doen, dan willen wij je vragen om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de oorzaak zullen wij samen met jou een passende oplossing vinden.

Prijsverhogingen

Mochten er nadat je een bestelling hebt geplaatst een prijsverhoging plaatsvinden, dan heb je het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.