Veilig online betalen

Bij Bamboestokken.com kun je veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Betalen via Mollie is extra veilig omdat rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer er online wordt betaald.

Je kunt op de volgende manieren betalen:

iDEAL

IDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk een online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

ideal

Op factuur

Deze optie is uitsluitend voor bedrijven – scholen – verenigingen! En zal na ontvangst van bestelling beoordeeld worden.

Overboeking, bank/giro betaling

Overboeking per bank/giro betekent dat ja, na het invoeren van een bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of door middel van een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Bamboestokken.com. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail. Aan de hand van deze e-mail kunt je een betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat je bij de overschrijving het bestelnummer vermeldt.

overboekingSofort

Mister Cash

Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

mistercash