Veilig online betalen

Bij Bamboestokken.com kunt u veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Betalen via Mollie is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

U KUNT BIJ ONS OP DE VOLGENDE MANIEREN BETALEN:


iDEAL

IDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

ideal


Op factuur

Deze optie is uitsluitend voor bedrijven – scholen – verenigingen! En zal na ontvangst van bestelling beoordeeld worden.

Overboeking, bank/giro betaling

Overboeking per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of door middel van een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Bamboestokken.com. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Aan de hand van deze e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het bestelnummer vermeldt.

overboekingSofort

Mister Cash

Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

mistercash