Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het gewicht, de afmetingen en de aantallen.

Verzendkosten buitenland

Voor bestellingen die verzonden moeten worden naar België  kunt u uw bestelling direct via onze webshop plaatsen, het systeem berekend automatisch de verzendkosten.

Afhalen

Wanneer u uw bestelling wenst af te halen, kunt u dit tijdens het afrekenen aanvinken. Zo betaald u geen verzendkosten. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak, met voorkeur kunt u uw bestelling op zaterdag ophalen (de overige dagen/avonden in overleg).

Retourneren of ruilen

Het is mogelijk om het product, mits ongebruikt, onbeschadigd en in orginele staat, te retourneren of te ruilen Wij storten het door u betaalde bedrag retour of maken met u een afspraak omtrent het ruilen van de producten. Tevens is het mogelijk om uw bestelling binnen 7 dagen te retourneren. Wij zullen het volledige orderbedrag binnen 30 dagen aan u terugbetalen.

Het terugsturen van uw bestelling(en) is geheel op eigen kosten.

Garantie

U heeft garantie op de door u bestelde producten. Mocht u hierop een beroep willen doen dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de oorzaak zullen wij een passende oplossing met u zoeken.

Prijsverhogingen

Mochten er nadat u uw bestelling geplaatst hebt een prijsverhoging plaatsvinden, dan heeft u het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.